Voor het Angelman Syndroom

Comité van Aanbeveling

Nina Foundation wordt bijgestaan door het Comité van Aanbeveling. Dit Comité bestaat uit een drietal leden.

JohanVanDerEnde

Drs. Johan van der Ende (1959)
Johan van der Ende is econoom en belegger. Na zijn studie Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, begon hij   in 1986 bij ING waar hij onder andere als Group Manager Market Risk, Board Member ING Lease en Chief Financial Officer Nationale Nederlanden heeft gewerkt. Vervolgens heeft hij vanaf 2005 bij pensioenbeheerder PGGM gewerkt. Sinds 2011 is Johan Senior Advisor bij de Engelse vermogensbeheerder Duet Asset Management.MarioKadiksMario Kadiks (1959)
Sinds 1986 is Mario Kadiks CEO van Like2Run. Deze organisatie ondersteunt jaarlijks meer dan 100.000 hardlopers bij diverse evenementen. Tegenwoordig is Mario CEO van Golazo Sports B.V.

Mario heeft al vele jaren ervaring met (internationale) sponsoring, televisie- en mediarechten, merchandising en de selectie van internationale top atleten. Hij heeft inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd bij sport- en internationale marathon organisaties. Tijdens zijn werk heeft hij het diverse innovaties ontwikkeld om de performance bij het hardlopen te verbeteren.

Daarnaast was Mario 8 jaar Board Member van Association of International Marathons and Distance Race (AIMS), waar hij als Marketing Director heeft opgetreden.

Op dit moment is Mario bestuurslid van de commissie ‘Rotterdam Gastvrij’, voorzitter van Rotterdam Events Foundation en lid van de adviesraad ‘Hogeschool Rotterdam’ voor de Sport Marketing & Management Department.

DianVanLeeuwenMr. Dian van Leeuwen-Schut (1939)
Dian van Leeuwen-Schut is jurist, oud-politicus, voormalig voorzitter van de VVD, Eerste Kamerlid van 1991 tot 1995. Bovendien was ze woordvoerder voor Volksgezondheid en Sociale Zaken.

Daarnaast heeft zij een eigen consultancy bedrijf en verricht ze toezichthoudende taken in diverse sectoren.